Wednesday, 8 February 2012

Obses K-Pop la sangat..


Adakah ini dinamakan obses K-pop. Tengok mamat Korea muka jambu terus terpegun nak minat K-pop segala bagai kan. Makan, mandi, tengok tv segalanya terbayangkan mamat Korea rambut terpacak mata sepet tu. Oh pelis la.ni namanya aku dah buang tabiat yang sedia terbuang. Aku ni belajar je bahasa Korea tapi nak ber "k-pop" ni aku kurang minat sangat. Nak menyanyi lagu Korea ni apatah lagi macam ayam berak kapur. lari lirik lagu. Aku menyanyi kuar lagu hindustan bukannya Korea.^^


Korang mesti tertanya-tanya kan rajinnya aku kumpul duit lepas tu pecahkan tabung ayam aku semata-mata nak belikan CD Korea ni. Oh tidak sama sekali. Ni pun dapat free hasil pemberian KOREAN EMBASSY.   CD ni kawan-kawan aku yang punya sama. Aku gatal tangan nak snap gambar je. Dah tu memang keje aku nak buat entry kat blog ni.(korang nak baca sangat kan) Muahaha. Aku dapat CD girl genaration. Kira bertuah juga la sebab aku minat sikit-sikit kumpulan ni. sikit je ok. Yang aku minat lebih Faizal tahir. So, silalah belikan CD Faizal Tahir untuk aku.^^


P/S: nak praktis menyanyi lagu korea banyak-banyak mana tahu muka jadi Korean comel-comel gitu^^

6 comments:

  1. amboi muka jadi mcm orang korea ? tahu lah teror cakap korea :P

    ReplyDelete
  2. Salam kenal..


    i pun obses dgn drama korea.. tak gerak dr depan TV.

    ReplyDelete
  3. adk sulong@ mn teror la pakai hentam je ckp..haha

    azian Elias@ nti bole la tgk cite korea sama.sama..hehe

    ReplyDelete
  4. Salam Coklatberapi,

    Kak Ros tak minat sangat K POp ni...tapi drama dengan rancangan2 game depa memang kak Ros suka....best sangat....

    ReplyDelete
  5. trend sekarang ni..kebanyakan remaja mmg tergila2 kan k-pop..hee~

    ReplyDelete
  6. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | Full Edited by ✿ Nurulchumel's Design ヅ | All Rights Reserved™