Monday, 3 October 2011

Jom tambah trafik blog!


Daripada korang pening nak handle traffic jam, lebih baik korang ramai-ramai meriahkan trafik blog. Tak pening kepala, tak berhingus hidung tu. Segmen ni senang je just buat entry pasal segmen ni dan post. Simple kan?? Tarikh tutup 5/10/2011. tak lama dah tarikh tutup. So cepat kan lah tangan anda menaip entry ni selaju harimau kumbang mengaum.

 Segmen ini di taja khas oleh salwa ismail

15 comments:

  1. akak berapi, nak join bleh?kna isi borang ke?ehek!

    ReplyDelete
  2. salam kenal. datang dari segmen yg sama gak ;)

    ReplyDelete
  3. terjah sini lak...follow sudah..=)

    ReplyDelete
  4. thanks sudi join.

    Jangan lupa blogwalking ke blog peserta yg lain pulak okay? :D

    ReplyDelete
  5. woot woot...singgah sini dri segmen jom tambah trafik blog...salam kenal.. :) nice blog ^^

    ReplyDelete
  6. hye fren. saya datang dari segmen yang sama jugak. jenjalan kat sini tengok apa yang patot. yg penting sudah follow awak. jom g blog saya pulak k :)

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  8. hye...slm ceria blogger ^^

    dtg nk tmbh trfik n fllwrs kmu nie hehe ;p

    jom jmput ke blog sy ;p

    ReplyDelete
  9. dtg dr segmen yg sama...

    salam perkenalan...
    dh follow sini...=)

    ReplyDelete
  10. Genk singgah sini..
    Dari segmen yang sama ^^
    Tambah trafik dan kenalan awak..
    Jemputlah datang blog genk ^^

    JOM TAMBAH TRAFIK BLOG GENK PULA

    ReplyDelete
  11. Thanks guys nanti saya view blog korang plak;))

    ReplyDelete
  12. salam kenal..dah follow awak.

    singgah sini dari segmen jom tambah trafik blog.

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  13. Dtg dari segmrn yg sama...salam perkenalan...da follow jgak=)

    www.piweeteacher.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. hyep . dtg dr segmen yg sama . jemput ke blog saya
    http://fieza24.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | Full Edited by ✿ Nurulchumel's Design ヅ | All Rights Reserved™