Wednesday, 9 November 2011

Korean Speech Contest: Teruja woi

Hari ini dengan semangat berkobar-kobar bak di sengat bapak tebuan, aku ke Korean Plaza.No.No.No bukan korean plaza kat Korea weh.Tempat ni area Kuala Lumpur je. Buat apa aku kat sana? Mungkin jumpa jodoh dengan orang Korea tak pun saja buang tabiat nak bajet ala-ala Korea macam kumpulan 24:7 tu..Ceh bapak ngeri!! Sebenarnya aku ke sana just nak support kawan aku participant dalam Korean Speech Contest.Just nak support je ok!! Bukan aku yang particapant. Bukan apa kalau aku participant kan semua hadiah aku yang rembat. Kesian pula kat orang lain.erkk!!

ni kawan aku yang particapant korean speech contest.Kemain sebelum contest start diorang buli aku suruh ambil gambar..sobsss


Ini namanya obses k-pop tak ketahuan hala sampai gambar patung pun nak ambik..haha


Kumpulan super junior versi Malaysia.


Aku sebenarnya berbangga dengan kawan-kawan aku. dalam dok ketar-ketar lutut sampai air liur melelah pun tak sedar tapi boleh perform dengan bagus. Rasa terharu juga aku dapat kawan macam ni.*Tetiba.Tapi maybe takde rezeki dia tak menang. But sorang lagi menang dan dapat hadiah kamera. kau hado?


Pasal satu lagi aku nak ke Korean Plaza ni bukan nak support kawan sebenarnya tapi nak makan makanan Korea free je.Point nak pegi sana aku cakap kat lecture nak support kawan tapi dalam hati tak sangat pun..nak makan je lepas tu blah..hahaha


Ambik ko tengok je makanan ni sikit tapi bila makan, ko tunjuk la makanan apa pun semua aku takmo dah! 


Rasa macam sayang je nak balik bila oppa(abang) ni senyum kambing kat i.=.="

8 comments:

  1. geli usus perut sy baca ~~ XD

    ReplyDelete
  2. hehehe..part makan tu, suke2!
    btw, tahniah to ur friend ;))

    ReplyDelete
  3. jalan2 malam sini sebelum tidur. jemput la singgah! :)

    http://kaio.my

    ReplyDelete
  4. thanks guys cbb singgah sini...;)))

    ReplyDelete
  5. woo mnat korea ker
    meh join segmen NT meh

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | Full Edited by ✿ Nurulchumel's Design ヅ | All Rights Reserved™