Tuesday, 27 December 2011

SEGMEN BLOGLIST EXCHANGE & REVIEW UR BLOG

Di kala hujan tengah renyai-renyai membasahi bumi KL menjerit petang ni ..Di kala aku bertungkus lumus menghabiskan 'sepotong' cekodok, jari jemari aku dengan lantas menaip untuk   join segmen ni. Hoi hiperbola je lebih! Ok Segmen ni menarik perhatian aku sebab 2 in 1. Lebih kurang kalau korang menyelam sambil minum air la.  Dah! tak perlu aku bazirkan masa menaip panjang lebar! So, korang jom join segmen ni.yang di bawa khas oleh THE KIZ'S GARDEN

                           First segmen:

                            
 
                               Second segmen:


 Tak payah la kot aku sertakan syarat-syarat. Korang terjah je blog THE KIZ'S GARDEN. Baca sendiri syarat-syarat kat sana. Yang penting korang kena ingat due date pada 12 JAN 2012. Bagi pendapat aku join segmen ni kita dapat kenal blogger yang lain then pada masa yang sama dapat tingkatkan trafik. Kan? kan? ^.^

2 comments:

  1. Hi..Kiz kat sini...kiz da add ur link kat sidebar blog Kiz tau..TQ for joining...doa bagi terpilih cepat ya,,hihi

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | Full Edited by ✿ Nurulchumel's Design ヅ | All Rights Reserved™