Tuesday, 9 August 2011

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI #2

Assalamualaikum..


Kemain aku kalau Ben Ashaari buat segmen je aku mula la teruja segala bagai nak join meng'join' ni. Kot-kot la aku boleh tumpang femes beliau juga. Muahaha. Korang dengan segala segan silu sila lah join segmen Ben Ashaari ni. Join je menaip banyak tak guna juga! ya dop??

Blog aku ni baru ditubuhkan sebulan lepas. Blog ni aku dirasmikan dengan jayanya oleh aku. Yah korang tengok blog aku memang simple sangat kan. Aku ni tak pandai sangat nak hias-menghias guna Teknologi IT segala bagai. Tapi aku tak akan putus asa menyelongkar dan memperbaharui blog aku agar lebih baik pada masa hadapan! (sambil angkat kaki laju-laju tanda berikrar)

Ini antara blog yang aku berjaya geledah..

ourkizuna     => blog simple bak kata senang nak load segala bagai..hehe
amyliana86   => blog yang comel dan kreatif...i like pink walaupun blog i tak warna pink..ahaha
cthaslinda      => suka doodle beliau buat..comel kemain!!
farizaothman     => blog yang elegant, kemas teratur gitu..


So, uncle, makcik, kakak-kakak jom join segmen ni untuk mendapat kenalan segala bagai
P/s: nanti aku a view blog kalian semua okkk....tungguuuuuu!!!


7 comments:

  1. wah kuning nyelau..tp bila kuo template nyer lawa...

    ReplyDelete
  2. Hai... linda dtg bw sini... :)

    http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-ajak-kenal-blog-ini-2.html

    ReplyDelete
  3. "salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
    see u around and happy blogging….follow awak"

    ReplyDelete
  4. hai awak!!!
    Rajinnya dia join segmen encik ben :)

    ReplyDelete
  5. MAYA DATANG ! DATANG JENGUK MAYA TAU ~

    ReplyDelete
  6. jalan2 singgah :) follow awak

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | Full Edited by ✿ Nurulchumel's Design ヅ | All Rights Reserved™