Wednesday, 20 July 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER


Hahaha..sebelum tu gelak dulu kat aku sampai tergolek-golek gedik jatuh tangga!!! Bukan apa dah banyak kali kot aku dok main taip entry ni. Taip padam taip padam!! bukan apa aku memang tak yakin pada diri sendiri! teruk kan? Tapi dalam masa aku selalu terjah blog Ben Ashaari ( kantoi)  tiba-tiba aku dapat semangat nak buat juga pasal entry ni! setelah tengok muka abang Ben Ashaari yang hensem tu.wooowww!!!

Sebenarnya aku nak ingatkan korang aku memang masih baru dalam blog ni.tak sampai sebulan kot! Jadi aku nak kenal-kenal blogger yang hebat-hebat seperti korang. Aku perlukan korang untuk mengkritik kerja hasil menaip aku dan berkongsi pendapat atau pengetahuan yang aku tidak tahu. Dan aku tahu aku mempunyai bakat menulis seperti Faizal tahir (tiba-tiba). Jadi korang kena lah baca blog aku 3 kali sehari sebelum makan pagi, petang, dan malam..muahahha

Okey! jom la ramai-ramai join segmen ni! just klik sini Ben Ashaari hensem.Gudluck bebeh!!

29 comments:

  1. hai..ingatkan jual coklat^_^...terliur tgk kek yg awak buat.

    jom singgah blog saya.

    ReplyDelete
  2. liza=> haha saya tau makan coklat je! btw thanks melawat

    zaiemah=> tq..enjoy berblog;)

    ReplyDelete
  3. Salam Kenal,

    SR singgah dari belog pak encik Ben. Happy blogging ye..

    http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

    ReplyDelete
  4. HH datang sini TERJAH
    anda dari bloglist someone....
    salam perkenalan...

    ReplyDelete
  5. assalam..

    singgah kat sini lepas jengah jenguk belog abg ben.. walaupun tak join segmen tu tapi nak jalan2 jugak kat belog yang join.. ;)

    ReplyDelete
  6. salam empunya blog..
    ninie datang terjah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan..
    eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  7. selamat berkenalan. i'm new blogger. do support me yeah ! :)

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

    jom singgah sini..
    http://misschubbycheek.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. singgah sini dr blog BA....salam perkenalan...kalo rajinmeh lah terjah blog sue...

    http://azwansprincess.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  10. "salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
    see u around and happy blogging"

    ReplyDelete
  11. hehehe..akhirnya wat jugak~

    truskan semangat bblogging..

    chayok2x..><

    ReplyDelete
  12. dah follow..
    meh follow sy plak..
    gud luck..^^

    http://fantasychenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  13. dah follow. lain kali sy singgah lagi ok

    heheh -__- and nk bgtaw. ni bukan ayat copy paste ok. sebab skarg ni tga bw dari blog abang ben

    so :)

    dtg blog sini pulak. bye !

    ReplyDelete
  14. as salam.jenjalan terjah blog dr segmen abg ben.jom jenjalan my blog lak.=)

    ReplyDelete
  15. hye..uzay singgah cni :)
    meh kite follow mengfollow..hehe

    singgah laa
    http://uzaycepet.blogspot.com/

    selamat berkenalan ^^

    ReplyDelete
  16. thanks korang dan selamat berkenalan;))

    ReplyDelete
  17. kiut blog pink ni! siap ada reben lagi ... ada lak budak comey kenyit mata (eh eh, cam kat blog saya lak) .. dah tu jelir2 lak. hehe

    ReplyDelete
  18. hye. slamat berkenalan. Jenguk dari segmen Abg Ben.

    http://abilitusaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. salam kenalan dari nyzham
    jejalan dari segmen Encik BEN
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow la blog saya plak

    ReplyDelete
  20. hye disana, sy disini.. heheh..
    singgah2 sambil berkenalan... :)

    dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

    tp takpe..
    singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

    ReplyDelete
  21. marina, blogger baru membacer di sini..salam perkenalan

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    ReplyDelete
  22. salam kenalan you ! HAHA :))

    jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

    have a great day ahead and , take care ! :D

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | Full Edited by ✿ Nurulchumel's Design ヅ | All Rights Reserved™