Sunday, 17 July 2011

Tonton Drama Korea secara online

Korang yang memang minat drama Korea boleh la tonton secara online. Kat sini aku bagi korang link untuk tonton drama ni. haa korang tengok la sampai terkeluar biji mata. Cuma klik ni  Jom tonton dan Klik ni pula

Kalau korang tak tengok lagi drama ni aku sarankan tengok la SECRET GARDEN ni. Bagi aku la cite dia best sangat dan tak bosan. Dah banyak cite aku tengok tapi aku tetap suka cite ni.heee


Ok selamat menonton sampai terkeluar biji mata.

p/s: kalau korang ada cite best share la kat sini;)

2 comments:

  1. wah! semangat korea yg kuat dicni :D peace

    ReplyDelete
  2. hehe apa pun 1 malaysia lebih kuat..heee;)

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | Full Edited by ✿ Nurulchumel's Design ヅ | All Rights Reserved™