Thursday, 21 July 2011

Waaaaa!!! Berpinar biji mata aku angkara korang..

weh! weh!! aku dah nampak dunia ni hitam putuh je! Aku nampak kucing aku bertukar jadi kek coklat berapi dah! hey apa ni? Why? Why? Haa ni angkara blogwalking la ni. Haha aku nak bangga jap sebab aku join segmen ni. Best gak dapat join segmen di blog Ben Ashaari


Mula-mula bukan kemain malu tahap berapi. Al-maklumla blog aku ni blog baru.  (Berapa kali mau bagitau daa). Banyak lagi aku perlu belajar dari korang yang otai. Blog aku pun berterabur macam gigi aku kot.Muahaha. Sebenarnya weh, aku jeles la sangat tengok blog-blog korang yang cantik background, header, dan banyak lagi la benda alah ni. Aku harap dapat belajar dari korang.Ntah la aku syok berapi sangat dapat kenal dengan blogger yang lain. tanpa korang siapalah aku yang comel ni!(emo).



p/s: ceh! time aku semangat nak blogwalking ni line internet macam siput berjalan di kotaraya!!grrrr

5 comments:

  1. tak lama lagi, gempaklah blog nie.. :)

    ReplyDelete
  2. eh.. masih jauh lagi yang perlu saya belajar;))

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Akhirnya join jugak yer.. Hehe
    Happy blogging dear ! :)

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | Full Edited by ✿ Nurulchumel's Design ヅ | All Rights Reserved™