Monday, 25 July 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Huh aku baru start nak berblog then terbaca la segmen ni. fuh nasib baik sempat join lagi kot. Korang dengan ikhlasnya di persilakan mengkritik secara berapi terhadap blog aku. kamon la beri la kritikan yang membina, yang berapi-api. Aku dah la budak baru belajar gelak guling-guling kat blog ni. So, aku harapkan korang dapat mengkritik dengan seikhlas-ikhlasnya. Aiman tak kisahhhh!!!~~ Kalau yang nak join masih sempat lagi KLIK SINI

12 comments:

  1. letak widget follower ats sikit ye :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  2. Ermm. Apa kata awak buang widget yang paling bawah dan widget sebelah kiri tu. Benda tu memberatkan blog. =)

    Dan lagi ok kalau awak buat kotak komen ni jadi pop up, dan buang word verification. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  3. cdgan : letak popup komen box, bahagian setting, comment =)

    ReplyDelete
  4. tq sudi kritik yea...:)

    lebih cantik kalau letak header...tp blog sy pun takde header gak...simple cam awk punye sbb tak reti nak deko2 jd cantik...hahaha

    ReplyDelete
  5. tima kasih..yup saya kan cuba baiki even saya tak reti sangat IT ni..;))

    ReplyDelete
  6. kalo buat header lg cantik,
    yg lain ok

    dah folo n sila kritik blog saya
    http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  7. salam
    sidebar belah kanan lebih cantik kot.
    -pop-up comment
    -disable word verification
    -nuff kat atas tu guna ads nuff untuk header(rasanye nuff yang ada kat atas sekarang ni untuk yang kat bawah post...

    eh ye idak?huhu

    jom2

    Segmen yang sama

    ReplyDelete
  8. ok dh blog ni...sidebar belh knn lgi cntk then font size bsrkn skit tu je la kot...verification xpyh la kot..then bwt pop up box ek...

    jom blog org plak...
    http://farisya-ainan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  9. Haiii...

    takde apa yang nak di komen

    semua ok ajerrrr

    ReplyDelete
  10. dear..btol ape yg dorg kat atas tu bg cadangan..pape pun,semoga dapat meringankan blog..hehehehe...

    #rajin2lah singgah blog saya.. ^_^

    http://miszrossa.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. suka coklat berapi..coklat marshmallow pun sedap..hehe.jom join contest saya: Jom Join Segmen Sulung Aku

    ReplyDelete
  12. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

    ReplyDelete

© Copyright 2013 | Full Edited by ✿ Nurulchumel's Design ヅ | All Rights Reserved™